|
|
|
» Non-Registered Users |
You are seeing this module because you are showing as an unregistered user - have you forgotten to log in?
As an unregistered user, you may view and post in the general forums (where applicable); however all posts you make are "moderated" (i.e. placed into a moderation queue to be approved) before they are visible on the site. Please, therefore, refrain from posting duplicate posts as these will simply be deleted.
This also applies to those of you that have registered, but have not yet validated your email address. Please check your email inbox for an email that was sent by this site, and either click on the link provided therein, or copy and paste the link into your browser address bar. Until such time as you have verified your registration, you will have the same privileges as an unregistered user.
If you have not received your confirmation/validation email, please use our Contact Us form to request us to resend your validation details.
|
 |

22 January 2012, 14:44
|
|
|
|
Internet criminaliteit vanuit Malaysie
Hallo allemaal.
Ik ben laatst benaderd via email door iemand uit malaysie.
ze noemde zichzelf. Mrs Fatimah Bader Mahamet.
Zij vertelde mij dat ze stervende was nog maar enkele maanden te leven heeft
en dat haar overleden echtgenoot (omgekomen in een vliegtuigcrash)
een bedrag van 18.000.000 engelse ponden op een bank heeft staan.
Aangezien ze geen kinderen hadden en familie niet vertrouwen
zou dat geld naar mij toegaan om er arme kinderen en ouderen mensen mee te helpen.
door een weeshuis op te zetten etc.
na een aantal emails kwam zij me vertrouwd over.
Ze sprak ook in de naam van god, waardoor je iemand sneller wilt vertrouwen.
Nou was ik zo dom om toch een kopie van me legetimatie te sturen.
Eenmaal gedaan kreeg ik een bericht van de "bank" dat ik eerst een bedrag van 290
pond zou moeten over maken via western union om een rekening te openen
zodat dat geld daar naartoe overgemaakt kon worden. en ik vanaf die rekening het kon overmaken naar mijn rekening hier in nederland.
Wil jullie waarschuwen dat dit jullie niet ook overkomt.
Nou heb ik wel een vraag, weet niet zo goed wat deze mensen
met de kopie van mijn legitimatie kunnen doen.
Weet iemand hier wat meer van?
Het gaat om deze email adressen en gegevens.
fati.mahamat01@msn.com
k.l.westra@minlnv.nl
onlinetransferdept11@chelseabuk.com (van de zogenaamde bank)
Mr. Patrick Chong
TAM CHOOI LENG
ADDRESS: Unit 18, Jalan TK 1/11A, Plaza Kinrara, 47100 Puchong, Selangor,
COUNTRY: Malaysia
DUS WEES ALLERT EN GEWAARSCHUWD.
En kan iemand mij hier graag wat meer info over vertellen.
over het feit dat ze een kopie van me legitimatie hebben.
Bedankt
Last edited by pittbull : 23 January 2012 at 09:35.
|

23 January 2012, 09:34
|
 |
Support
|
|
Join Date: Aug 2010
Languages:
|
|
|
Hallo en welkom
Hallo en welkom,
Dank U voor uw post. Ja ze kunnen wat met uw identiteitsbewijs, daarom is het verstandig om deze als gestolen op te geven en nieuwe aan te vragen.
Dit geldt overigens ook voor eventuele bankkaart informatie, als U die ook heeft afgegeven.
Wat mij opviel is de naam Fatima Bader, deze wordt voor verschillende oplichting gebruikt.
Wat ook opvalt is dat er een mailadres van @minlnv.nl wordt gebruikt, als je bij 1 van mijn laatste posts kijkt wordt er vanaf @minbzk.nl gemaild, het ziet er naar uit dat de overheid wat problemen heeft.
__________________
YOU THINK YOU STRIKED GOLD, CAREFUL YOU MAY HIT ROCKBOTTOM!
YOUR LUCKY DAY HAS COME, YOU MAY FACE A NIGHTMARE!
NEVER PAY BY WESTER UNION, MONEYGRAM OR BANKTRANSFER, UNLESS IT IS TO YOUR NEIGHBOUR!
|
 |
Posting Rules |
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
|
HTML code is Off |
|
|
|
|