PDA

View Full Version : www.ewuot.com


JS Holland
15 May 2007, 19:23
Is deze site een SCAM??

de prijzen zijn eigenlijk te goed om waar te zijn...

HEEFT IEMAND MEER INFORMATIE OVER DEZE SITE/ORGANISATIE??

Alvast bedankt,

JS

Peter van Huys
16 May 2007, 12:06
Ik zou denken van wel.

Kijk en vergelijk:
http://www.ewuot.com/info.asp?typename=contact
http://www.eurdum.com/info.asp?typename=Contact

Twee verschillende bedrijven met verschillende telefoonnrs en gratis hotmail email-adressen op dezelfde locatie en met quasi dezelfde website...

Bovendien staan deze allebei op onze lijst van hoogst-verdachte chinese sites. Zie hier: http://www.fraudwatchers.org/forums/showthread.php?t=7058&highlight=ewuot

Peter

Borol
28 May 2007, 16:02
Dit is zeker een frauduleus bedrijf! Kijk ook maar eens op www.fewto.com!

Gr,

rjmz3705
2 June 2007, 19:34
kijk ook eens op www.trade1855.com, het is allemaal precies hetzelfde.
Bedrog!!!

ThatGrrl
4 July 2007, 04:47
Dit firma "ewuot.com" is ook "idgos.com"

Sagi
7 July 2007, 19:28
Hi, I can't understand your replays cuz I know english, can you translate the post regarding www.idgos.com ? is it fraud ?

Thanks!

Peter van Huys
8 July 2007, 16:26
Yes Sagi, idgos.com is run by the same scammers as ewuot.com.
Peter