PDA

View Full Version : www.godsgift666.com


Chick3n
17 January 2008, 12:10
Har hittat en hemsida från Kina med motorcycklar för 3200 euro nypris
i Sverige 13000 euro.
sälger även datorer telefoner mm,mm.

Är det någon som vet något ?



gods_gift_666@hotmail.com

Daneel
17 January 2008, 14:31
Tja, om de säljer varor till en fjärdedel av normalt så är det aldrig någon större risk att det är ett riktigt företag. Många av deras andra priser verkar lika skrattretande...

Designen är rätt typisk för kinesiska bedragare, och det här mottot har jag sett på hundratals liknande sajter: "Our belief: Credit is the first, Customers are our god", jämför:
http://www.godsgift666.com/about.asp

http://www.shopoicq.com/help.asp?typeid=2
http://www.changsheng-shopping.com/info.asp?typename=about
http://dzshop18.com/about.asp?action=about
http://www.itwtowo.com/about.asp?action=about
http://www.greatstuff-666.com/About.asp
http://www.mall669.com/intro.asp
http://kakooshop.com/help.asp?typeid=1
http://www.apple5858.com/help.asp?typeid=1
http://ele-brand.com/help.asp?typeid=1
http://www.splayer.net/home.php
http://www.trade-ele.com/help.asp?id=10
Det är samma skurkar alltihop... jag kan nämna lite andra anledningar varför man inte bör köpa från dem ifall du fortfarande har några tvivel, och du kan läsa detta för mer information:
http://www.fraudwatchers.org/forums/view.php?pg=fw_buychina