PDA

View Full Version : IT HOTSALES


Everpa
26 July 2007, 10:34
Beste,

Ik heb betaald en nooit ontvangen.
Kan ik hier iets aan doen?
dit is de mail die ik heb verzonden.
Daarna nog bij testaankoop aangegeven.
Nooit meer iets van gehoord.


Dear,

I have bought a Hitachi 55hdm71 lcd tv by you .
I have paid these on 27-11-2006. 355usd
On 8 December 2006, I have got a bulletin on msn that he is sent to me.
Today its 18 January 2007 and I have still no HITACHI 55HDM71.
Can you please check the transportation number and transport company?
I have bought many items before in China and they have always been delivered here within max 5 days

Hoping on a fast answer,

Peter van Huys
27 July 2007, 22:13
Kan je wat meer informatie geven ? Over welke website heb je het ? En naar welk email adres heb je je vraag gestuurd ?
Ik veronderstel dat je laatste zin "I have bought many items in China..." pure bluf is ? "always delivered" en "delivered within max 5 days" gaan namelijk niet goed samen met online aankopen in China.

Everpa
28 July 2007, 20:31
De website = www.it-hotsales.com
En ik heb zeker vele keren in china gekocht
Ganse containers en als ik wisselstukken nodig had, die werden mij opgestuurd met luchtpost en altijd binnen de 5 dagen ontvangen

Everpa
28 July 2007, 20:39
Kan je wat meer informatie geven ? Over welke website heb je het ? En naar welk email adres heb je je vraag gestuurd ?
Ik veronderstel dat je laatste zin "I have bought many items in China..." pure bluf is ? "always delivered" en "delivered within max 5 days" gaan namelijk niet goed samen met online aankopen in China.

Beste Peter,

De website is it-hotsales.com
En ik heb zeker vele keren aangekocht in china.
Ganse containers en met luchtpost onderdelen laten komen en die waren binnen de 5 dagen hier.
En dat is absolut geen Bluf !!!

escrow-fraud
28 July 2007, 23:22
Beste Peter,

De website is it-hotsales.com
En ik heb zeker vele keren aangekocht in china.
Ganse containers en met luchtpost onderdelen laten komen en die waren binnen de 5 dagen hier.
En dat is absolut geen Bluf !!!

See here:
http://tinyurl.com/yvspe3
http://tinyurl.com/236xfc
http://tinyurl.com/ytz5sl

IT IS A SCAM...

Peter van Huys
30 July 2007, 13:18
De site is ondertussen niet meer bereikbaar.
Everpa: eindelijk iemand die wél succelvol zaken doet met China. Je zal begrijpen dat we die mensen op Fraudwatchers minder vaak tegenkomen.